Vahva

Meillä on taloudellinen kyky auttaa yrityksiä, joihin sijoitamme. Meillä on vuosien kokemuksen mukanaan tuoma vahva osaaminen. Olemme pitkäjänteinen ja kestävä sijoitusyhtiö.

Opastava

Tuomme yhteiseen pöytään ideoita, menetelmiä, työkaluja, kokemusta ja verkostoja. Erinomaisen oppaan lailla kehitämme yritystäsi yhdessä.

Vastuullinen

Välitämme henkilöstä ja vastuullamme on kehittää yhdessä kanssasi ihmisten johtamista. Kovan luokan ammattilaiset ovat menestymisen avain.

Arvostava

Arvostamme yrityksesi olemassa olevia vahvuuksia ja jatkamme yhdessä kanssasi niiden kehittämistä.

Rakentava

Tavoitteenamme on yhdessä rakentaa yritystäsi yhteisiä tavoitteita kohden. Rakentava matkamme on yhteinen.

Restok Groupin historia

Restok Group syntyi, kun Lean-rakentamisen kehittäjän ja edelläkävijän Restok Rakennusliikkeen Jouni Järvenpää, Jussi Wirgentius ja Eero Meriö kohtasivat Suomen suurimman rakennusalan henkilöstövuokrausyrityksen kasvattaneen ja aktiivisen rakennusalan pääomasijoittaja Jake Aallon. He näkivät yhdessä paremman tulevaisuuden, liittoutuivat sen puolesta ja perustivat uuden Restok Groupin.

Uudesta Restok Groupista rakennetaan vahva ja monipuolinen korjausrakentamisen asiakaskeskeinen konserni. Tavoitteenamme on niin yritysostojen kuin orgaanisen kasvun avulla kehittää Restok Groupiin kuuluvista rakennusalan yrityksistä entistäkin laadukkaampia, tehokkaampia ja kannattavampia.

Me emme laita kaikkia konsernin yrityksiä samaan muottiin, vaan kehitämme ja sparraamme niiden toimintaa olemassa olevien vahvuuksien pohjalta. Uskomme ihmisläheiseen ja vastuulliseen yrityksen johtamiseen. Tuomme kehittämiseen mukanamme uusia työkaluja niin johtamiseen, projektinhallintaan kuin Lean-rakentamiseen, tehokkuutta lisääviä digitaalisia järjestelmiä, monipuolista osaamista, kumppaneita myyntiin ja markkinointiin sekä laajan osaajien verkostomme. Näin pystymme kasvattamaan konserniin kuuluvia yrityksiä ja nostamaan niiden arvoa.

Restok Groupin sijoitukset

Restok on vuonna 2009 perustettu korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusyhtiö, joka on alusta lähtien panostanut korjausrakentamisessa ja muutostöissä parhaaseen osaamiseen, hyvään aikataulun hallintaan ja tarkkaan projektien johtamiseen.

Restok on vuosien saatossa kehittänyt aktiivisesti Lean-rakentamisen menetelmiä ja kasvanut Lean-rakentamisen edelläkävijäksi Suomessa. Restokin tavoitteena on tehdä asiakkaille korjausrakentamisesta Lean-rakentamisen avulla mahdollisimman selkeää ja helppoa.